FACEBOOK stranica . . . . . . . Twitter . . . . . . YOUTUBE Kanal . . . . . . . B92 BLOG

28. 11. 2011.

Žarko Trebješanin i Gorčin Stojanović se potukli zbog "Njuza"


U noći između subote i nedelje, na parkingu u blizini jednog poznatog beogradskog splava, izbila tuča između uglednog psihologa Žarka Trebješanina i poznatog režisera Gorčina Stojanovića. U žestokom okršaju, obojica su zadobili teške telesne povrede.

Žarko Trebješanin
Jedan od svedoka ovog događaja, ekskluzivno za Njuz, kaže: "Sve se odigralo veoma brzo. Odjednom su počeli da viču i da se vređaju. Slučaj je hteo da su njihovi automobili bili parkirani jedan pored drugog, pa je u jednom trenutku onaj sa naočarima otkinuo retrovizor sa auta onog drugog, na šta mu je ovaj uzvratio ispuštanjem prednje leve gume. Zatim su počeli jedan drugoga da čupaju za bradu i brkove, a zatim i za kosu. Nekolicina ljudi, koji su se našli u blizini, prišli su i pokušali da ih razdvoje, ali bez uspeha".

Tuča je okončana tek kada se pojavila policijska patrola. Nedugo zatim stigla su i ambulantna kola. Posle ukazane prve medicinske pomoći u Urgentnom Centru, Žarko Trebješanin i Gorčin Stojanović su pušteni na kućno lečenje.

Gorčin Stojanović
Međutim, Njuz je saznao da se uvertira za njihov fizički obračun na parkingu dogodila oko pola sata ranije. Naime, kako nam je ispričao student druge godine medicine Dušan Veljković, koji je želeo da ostane anoniman, Trebješanin i Stojanović su se posvađali još na splavu. Sve je počelo, kako on tvrdi, kada je Žarko Trebješanin, u prisustvu nekoliko mladih dama, izjavio da je on najpoznatiji psiholog u Srbiji i da se to vidi i po tome što se njegova mišljenja najčešće citiraju u Njuzu, novinama sa najvećim kredibilitetom u regionu. Gorčin Stojanović, koji je vraćajući se iz toaleta slučajno to čuo, zastao je na trenutak pored njih i, dok je zakopčavao poslednje dugme na pantalonama, osporio je iznesenu tvrdnju, rekavši da cela Srbija zna da se u Njuzu najčešće citiraju njegove reči, a ne Trebješaninove. Poznati psiholog se sa time nije složio i podrugljivo je kazao da Stojanović ima više snimljenih filmova, nego citata u Njuzu. To je poznatog reditelja u potpunosti izbacilo iz takta, te je Trebješaninu rekao da bi on eventualno mogao da daje psihološke savete njegovom kućnom ljubimcu Runiju. U diskusiji koja je potom usledila, palo je mnogo teških uvreda sa obe strane i da nije intervenisalo osoblje iz obezbeđenja verovatno bi do tuče došlo već na splavu.

S obzirom na to da izvanrednu saradnju ostvarujemo i sa jednim i sa drugim, i na to da nam je u interesu da se slični incidenti ubuduće ne ponove, redakcija Njuza je donela odluku da u najskorije vreme na svom sajtu postavi poseban brojač koji će pokazivati koliko puta je mišljenje svakoga od njih dvojice iskorišćeno u našim tekstovima. Rezultati će biti javni, biće ažurirani u realnom vremenu i nadamo se da ćemo, na zadovoljstvo čitalaca našeg lista, nastaviti uspešno da sarađujemo i sa našim uglednim psihologom i sa našim poznatim rediteljem.

==================================================================
==================================================================
==================================================================

OBJAŠNJENJE: Ovo je fora koju razumeju samo posetioci Njuz.net-a. Naime, u tekstovima koji se objavljuju na tom satiričnom sajtu, često se citiraju ova dva gospodina, koji se, kao, razumeju u sve živo... Poslao sam ovaj tekst Njuzu, ali nije mogao da bude objavljen jer, kako mi je rečeno, nije ni vest u ogledalu, a nije ni kritika neke društvene pojave.

==================================================================

Broj komentara: 9:

  1. "student druge godine medicine Dusan Veljkovic, koji je zeleo da ostane anoniman" :))))))

    - izgleda da je samo zeleo :)))))

    OdgovoriIzbriši
  2. Hehehe..zanimljivo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Pa, život piše romane... ;) A, istina je najneverovatnija.

    OdgovoriIzbriši
  4. ko ne voli istinu, neka maze oci.
    istina je najbolja kad se krije! jednom kad se otkrije istina, onda postaje laz :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Pa kako nije kritika drustvene pojave, ako ovo nije ne znam sta jeste...

    OdgovoriIzbriši
  6. eeee,cek i ja nesto, a nek neko objavi i proveri u filmu Provereno mi njet,dakle ovom doktoru umro pacijent od side dok ga je lecio elektrosokovima a ovom drugom ugradili zimus, zimsku zastitu protiv pozara pa i danas na pozoristu prokisnjava plafon.Ma ova prica ima dva direktora a pozoriste 100%!!!

    OdgovoriIzbriši
  7. Što bi rek'o Tika Špic: "Nesam Ve baš najbolje razumeo"... :)

    OdgovoriIzbriši