FACEBOOK stranica . . . . . . . Twitter . . . . . . YOUTUBE Kanal . . . . . . . B92 BLOG

25. 09. 2012.

Semenkari sa San Sira nude pomoć Berlusconiju

Sve manje gledalaca na San Siru
Loše igre i slabi rezultati Rossonera u ovoj sezoni, doveli su do toga da se prodavci semenki sa San Sira nađu u veoma teškoj finansijskoj situaciji. Razlog za drastično smanjenje prodaje semenki, kikirikija, suncokreta i ostalih "grickalica" je sve manji broj navijača crveno-crnih koji dolaze na stadion da bi posmatrali utakmice Milana. Zato su semenkari odlučili da osnuju fondaciju i organizuju prikupljaje dobrovoljnih priloga, sa ciljem da se pruži finansijska pomoć vlasniku kluba Silviju Berlusconiju.

Novčana sredstva, koja bi prodavaci semenki prikupili na San Siru, Berlusconi bi mogao da iskoristi već u januarskom prelaznom roku, za kupovinu nekoliko dobrih fudbalera, koji bi pojačali Milan, čime bi taj klub stekao realne šanse da se izbori za opstanak u Serie A na kraju ove sezone.

Silvio Berlusconi, koji je danas obavešten o ovoj akciji prodavaca semenki sa San Sira, bio je iskreno oduševljen tom njihovom inicijativom: "Ovo je sjajna vest. Nisam više video izlaz iz teške finansijske situacije u kojoj se nalazim. Ja sam učinio sve što je bilo moguće: nekoliko starijih igrača, koji su imali velike plate, oterao sam iz kluba, prodao sam Ibrahimovića i Thiaga Silvu šeiku iz Pariza, čak sam i smanjio broj bunga-bunga zabava sa 6, na samo 5 nedeljno. Tako da će mi priliv svežeg novca iz fondacije semenkara mnogo pomoći".

S obzirom na očekivanu veliku finansijsku pomoć od prodavaca semenki sa San Sira, Predsednik Milana je za zimu najavio veliku čistku. Na pitanje novinara ko će otići, a ko ostati, Silvio Berlusconi je kratko odgovorio: "Januar je daleko, tako da još uvek nisam odlučio ko će od starih otići, a ko od novih doći. Jedino znam da sigurno ostaju Eleonora, Sara, Cristina i Valeria".

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Napisano za blog acmilan-serbia.com u jesen 2012.

2 komentara:

  1. Viši inspektor Bešević05. 12. 2013. 03:06

    Hahahahaha.
    Semenkari su ozbiljna firma. Siptari od semenki izgradise drzavu. :) :)

    OdgovoriIzbriši